RawsGearfabrikant

Specialiseer me in anabole steroïden, lichaam-bouwende supplementen en Steroid Hormoon Ruw Poeder

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

RawsGear Manufacturer Fabrieksreis

Certificaat
China RawsGear Manufacturer certificaten
China RawsGear Manufacturer certificaten
Zoals gebruikelijk, bent u bovenop zaken met professionalisme. Dank u voor de snelle dienst. Kijk daarna fwd aan.

—— Milton Rojas

De kwaliteit is sooostal terwijl de orde van uw kerels deze jaren, het kwaliteit verbaast, zal ik nooit mijn broncos. veranderen het me goed terugkoppelt! brengt!

—— Alex Clinton

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De RawsGearfabrikant is specilized in steroid poeder, steriod injecteerbare & mondelinge vloeistoffen, SARMs, peptides, farmaceutische grondstoffen, installatieuittreksels, enz. Ons bedrijf heeft opstelling meer dan 10 jaar, de onafhankelijke invoer en de uitvoerverrichtingsrechten heeft. Het heeft zich zoals integrerend R&D ontwikkeld, vervaardigend, werkend en op de markt brengend in een organisch geheel.

   

  De producten van ons bedrijf heeft grote verkoop en goede reputatie in de internationale markt. De hoogste kwaliteitsproducten, de concurrerende prijzen, de professionele verpakking, de snelle levering, het hoge ontruimingstarief en de goede naverkoopdienst zijn altijd onze aanhankelijkheid en inspanningen aan het principe geweest.

   

  RawsGear Manufacturer fabriek productielijn 0

  RawsGear Manufacturer fabriek productielijn 1

 • OEM / ODM

  Onze fabriek heeft een volledige Q.A. & een Q.C.system. Wij hebben HPLC, GC en UVspectrofotometers die van hoog rendement en hoge gevoeligheid de producten moeten analyseren en controleren. Ook, bereikten wij SGS normen als gecontroleerde meer suppllier.

 • R & D

  Ons R&D-team is gestructureerd in drie secties, zich specialiseert in het gebied van Onderzoeklaboratorium, ProefPlant, en Kwaliteitsonderzoek. Voor specifieke studies/projecten, werken wij gewoonlijk met de meest relevante lokale Universiteiten en het bekende Onderzoek Organizations.Chemists van de Onderzoeklaboratoria samen en ProefPlant zal actief en dicht tijdens procesoverdracht samenwerken.

   

  wij hebben grote fondsen geïnvesteerd om een volledige Q.A. & een Q.C.system te vestigen om onze kwaliteit te verzekeren. Wij hebben HPLC, GC en UVspectrofotometers die van hoog rendement en hoge gevoeligheid de producten moeten analyseren en controleren. Ook, bereikten wij SGS normen als gecontroleerde leverancier.

   

   

   

   

Contactgegevens
RawsGear Manufacturer

Contactpersoon: Miss. Cameron

Tel.: 86-181-86204104

Fax: 86-181-86204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)