RawsGearfabrikant

Specialiseer me in anabole steroïden, lichaam-bouwende supplementen en Steroid Hormoon Ruw Poeder

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenTren Anabole Steroïden

De injecteerbare Anabole Steroid Trenbolone Acetaat 100MG van Finaplix revalor-H Tren per ml

Certificaat
China RawsGear Manufacturer certificaten
China RawsGear Manufacturer certificaten
Zoals gebruikelijk, bent u bovenop zaken met professionalisme. Dank u voor de snelle dienst. Kijk daarna fwd aan.

—— Milton Rojas

De kwaliteit is sooostal terwijl de orde van uw kerels deze jaren, het kwaliteit verbaast, zal ik nooit mijn broncos. veranderen het me goed terugkoppelt! brengt!

—— Alex Clinton

Ik ben online Chatten Nu

De injecteerbare Anabole Steroid Trenbolone Acetaat 100MG van Finaplix revalor-H Tren per ml

China De injecteerbare Anabole Steroid Trenbolone Acetaat 100MG van Finaplix revalor-H Tren per ml leverancier
De injecteerbare Anabole Steroid Trenbolone Acetaat 100MG van Finaplix revalor-H Tren per ml leverancier De injecteerbare Anabole Steroid Trenbolone Acetaat 100MG van Finaplix revalor-H Tren per ml leverancier

Grote Afbeelding :  De injecteerbare Anabole Steroid Trenbolone Acetaat 100MG van Finaplix revalor-H Tren per ml

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: GMP,SGS,ISO,KOSHER
Modelnummer: 10161-34-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Heimelijkheidsverpakking
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Westelijk U, MG, Bitcoins, ETH, USDT
Levering vermogen: 800kg/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Trenboloneacetaat Alias: Finaplix revalor-H
Injectie: 100mg/mL Dosering: 200 mg per week
Half Life: 3 dagen Hoe te gebruiken: Spuit 50mg in elke andere dag
Verzendwijze: 100% brandkast met ontruiming Whatsapp: +8618186204104
Hoog licht:

Ruw Tren-Poeder

,

Trenbolonepoeder

 

De injecteerbare Anabole Steroid Trenbolone Acetaat 100MG van Finaplix revalor-H Tren per ml

 

 

Snelle Details:

 

Productnaam: Trenboloneacetaat

Alias: Revalor-h; Finaplix; 17 bèta-acetoxy-delta-4,9,11-estratrien-3-; Tren A, Finajet

CAS No: 10161-34-9

Analyse: 97~101%

Verschijning: Geel kristalpoeder

De injecteerbare Anabole Steroid Trenbolone Acetaat 100MG van Finaplix revalor-H Tren per ml 0

Einecs Nr: 233-432-5

MF: C20H24O3

Mw: 312.41

Gebruik: De Trenboloneacetaat kan als farmaceutisch materiaal worden gebruikt. Zijn hoofdfunctie is metabolisme te bevorderen. De anabole gevolgen omvatten de groei van spiermassa en sterkte, verhoogde beendichtheid en sterkte, en stimulatie van lineaire de groei en beenrijping

 

Toepassingen:

 

De trenbolone-acetaat is een zeer krachtig anabool en androgeen steroidal hormoon, zodat krachtig is het 500 keer anaboler dan testosteron evenals 500 keer androgener; met dit eenvoudige beetje van kennis konden wij net daar ophouden en dat zou genoeg zijn om u begrip van zijn ware macht te geven. Om het hormoon te begrijpen een weinig duidelijker moeten wij werkelijk slechts twee dingen begrijpen; het hormoon en hoe de Acetaatester het beïnvloedt en door dit er te begrijpen geen twijfel zal zijn, het van Trenbolone zijn de het meest krachtig verbazende steroïden van al tijd.

 

Trenbolone er bestaat door zijn structurele wijziging bij de 19de positie; eenvoudig betekenend, is de testosteronmolecule veranderd effectief op dit punt makend tot Trenbolone 19 noch klasse anabole steroïden. Als deze wijziging, zoals Testosteron, door zijn directe wijze van actie Trenbolone verhoogt dramatisch igf-1 output maar tot een verre grote mate dan testosteron. Zoals u begrijpt igf-1 een zeer krachtig anabool die hormoon bij alle menselijke wezens wordt geproduceerd is en zijn rol zo belangrijk is beïnvloedt het bijna elke cel binnen het menselijke lichaam. In het geval van Trenbolone, aangezien het zal veroorzaken dat massieve bedragen van igf-1 worden vrijgegeven zal het ook stevig aan de androgen receptoren binden wat zowel op zijn beurt zeer vet-verlies bevordert als de groei bevordert. Zoals u opnieuw begrijpt hebben de meeste anabole steroïden een positieve invloed op het metabolisme en het vet die maar branden in het geval van Trenbolone is dit één van de weinig anabole steroïden die vet op een directe manier brandt; het verbetert eigenlijk direct lipolysis. Tren, aangezien het ook meer in het algemeen gekend is speelt een zeer belangrijke rol het het helen en regeneratieproces; deze hormonencapaciteit om de cellen te herstellen is bijna tien keer de hoeveelheid meeste anabole steroïden en zoals u begrijpt is het het herstellende en helende proces dat verhoging in termen van de groei en sterkte evenals in het behoud van weefsel bevordert wanneer de calorieën worden beperkt.

 

Van alle trekken draagt Trenbolone en wij worden nauwelijks nog gedaan, is er één die zich echt kan alleen bevinden en het is wat „Voedende Efficiency“ of „Voerefficiency.“ genoemd geworden is Zoals u weet het voedsel de meest anabole substantie is zullen om het even welk van ons ooit binnen nemen; in de wereld van prestatiesverhoging is niets belangrijker dan het voedsel dat wij hebben gegeten; in het algemeen, wanneer het spreken van prestaties, het „verbeterde“ of niet voedsel is de belangrijkste factor. Zo zou een vraag kunnen zijn wat als u hetzelfde voedsel kon nemen u eet en het waardevoller maakt? Bekijk het als dit, wat als elke dollar u had de waarde van twee dollars van om het even welk product kon kopen u wenst; niet zou u hoe te om dit te doen willen het weten? Goed, kunnen wij niet op daadwerkelijke dollars en centen spreken maar wij kunnen op voedsel spreken. Wanneer Trenbolone in het lichaam elk gram voedsel aanwezig is eet u wordt waardevoller, verbetert elk voedingsmiddel in waarde en op een efficiëntere manier door het lichaam en dichter aan zijn volledig potentieelcapaciteit gebruikt.

 

Aangezien u kunt zien dit hormoon met het sommige verbazende trekken draagt en als de meeste andere anabole androgene steroïden, vooral die van een testosteronaard Trenbolone stikstofbehoud in de spieren zullen verhogen, eiwitsynthese zullen verbeteren en rode bloedceltelling maar aan een verre grote mate dan andere anabole steroïden zullen verhogen. Als elk van die dit niet genoeg was, als Testosteron Trenbolone blokkeert ook de versie en de stroom van glucocorticoid hormonen, de hormonen als spier het meest meestal worden bekend die hormonen verspillen.

 

Aangezien u bewust kunt zijn kan Trenbolone in verscheidene verschillende vormen, het meest meestal als trenbolone-Acetaat maar vrij algemeen in de vorm van trenbolone-Enanthate komen ook. In één keer was wat nu genoemd geworden tren-Hexuitdraai is zeer populair, kunt u het door zijn originele naam Parabolan kennen maar wettige Parabolan wordt niet meer vervaardigd. Al Tren is hetzelfde in zoverre dat het allen van hetzelfde actieve Trenbolone-hormoon wordt samengesteld; nochtans, speelt de ester een paar belangrijke rollen maar het verandert niet de directe aard van het hormoon. Aangezien een kleine anabole steroid trenbolone-Acetaat van de esterbasis zeer snel in het lichaam actief zal worden; zuiver weinig dagen van gebruik en er zal geen vraag zijn u Tren gebruikt. Verbonden aan de Acetaatester, één van de kleinste esters zullen wij ooit trenbolone-Acetaat hebben een halveringstijd van ongeveer 3 dagen gebruiken en dit is zeer kort, betekenend elke andere daginjecties van het hormoon zijn noodzakelijk en velen zullen kiezen, hoewel niet volledig noodzakelijk om het hormoon op een dagelijkse basis in te spuiten. Verder, aangezien de Acetaatester zo klein is neemt het zeer weinig massa in de samenstelling op, zal betekenen van een groter gedeelte van de samenstelling Trenbolone dan vergeleken bij andere vormen zijn. Dit is waar wanneer wij alle grote en kleine estersamenstellingen vergelijken maar er is een interessante nota betreffende Tren. Terwijl wij het doseren van om het even welke vorm kunnen aanpassen om te verzekeren wij de nauwkeurige totale hoeveelheid Tren krijgen die wij van om het even welke samenstelling hebben gewenst vele individuen niet enig een sterkere stempel van Acetaatvorm maar een glansmachine één ook melden.

Er is één meer ding dat moet worden vermeld; De trenbolone-acetaat draagt met het één zeer verschillend voordeel over andere Tren-vormen toe te schrijven aan zijn kleine esteraard. Trenbolone, hoewel zeer krachtig kan op sommige gebruikers zeer ruw zijn; wij zullen in dit meer speuren wanneer wij over bijwerkingen gaan maar als u een individu bent dat een harde tijd met deze samenstelling heeft en de bijwerkingen teveel worden is er goed nieuws. Aangezien de halveringstijd zo kort is kunt u gebruik eenvoudig beëindigen en alle hormoon zal uit uw systeem in een paar korte dagen zijn.

 

De Voordelen van trenbolone-Acetaat:

 

De voordelen van trenbolone-Acetaat kunnen grotendeels in één woord „alles“ worden samengevat want dit steroïden is die met het enkel over elk voordeel dragen u ooit uit anabool steroid gebruik zou wensen. Er echt is geen hormoon dat alle voordelen van Trenbolone op zulk een sterke en veelzijdige manier kan opleveren en wanneer wij samen met testosteron gebruiken is er geen stapel van gelijke macht.

 

Zo wat kunt precies u verwachten? De individuen die met trenbolone-Acetaat aanvullen kunnen massieve aanwinsten in zowel sterkte als grootte verwachten en zullen aangezien deze steroïden niet bij al enige gewichtsaanwinst aromatiseren die zij zuiver mager spierweefsel zijn hebben opgeslaen. Verder, omdat de aanwinsten van zulk een zuivere vorm zijn zullen zij veel gemakkelijker om op zodra zijn te houden het gebruik in vergelijking tot veel andere steroïden wordt beëindigd die deze trek niet aan zulk een sterke graad bezitten. Dit is één van de gemeenschappelijkere anabole die steroïden in het ophopen fasen worden gebruikt of wat als buiten het seizoen in het bodybuilding algemeen gekend is en het is perfecte steroïden voor deze tijdspanne maar terwijl het populaire de groei anabole androgene steroïden is zal het uit in het leunen van fase zijn die misschien het populairst van allen is.

 

Wanneer wij op dieet zijn moet onze wens geenvet eenvoudig verliezen, terwijl dit het principepunt van het dieet is een goed dieet allen zal doen het zoveel mogelijk mager weefsel kan bewaren. Wanneer wij op dieet zijn gaat wat verlies van het spierweefsel voorkomen, is het onvermijdelijk maar ons doel is lichaam-vet te verliezen terwijl het minimaliseren van dit negatieve affect. Dit is waar de trenbolone-Acetaat een zeer belangrijke rol kan spelen aangezien het zeer goed de beste anabole steroïden kan zijn voor het bewaren van mager weefsel terwijl op een calorie beperkt dieet. Verder, als uitstekende preserver, aangezien wij boven Tren zijn ook een vrij fatsoenlijke vette brander zodat bespraken is het niet te moeilijk om te zien hoe men een zeer indrukwekkende lichaamsbouw kon vooruit brengen wanneer dit hormoon aanwezig is.

 

De trenbolone-acetaat draagt ook sommige trekken die van bijzonder belang aan de concurrerende bodybuilder evenals de gymnastiekrat zullen zijn die eenvoudig een gelijkaardige blik wenst en het draait rond vascularity en het conditioneren in termen van hardheid. Het deels dankzij de massieve capaciteit om vascularity van de rode bloedceltelling te verhogen kunnen zeer uitgesproken worden in het individu dat reeds mager, meer zo dan zonder is. Verder, aangezien het gemakkelijk een lichaamsbouw dan meer zo de meeste steroïden vaste vorm zal geven kunnen wij veilig zeggen dit de beste steroïden van al tijd kan zijn wanneer het over het tonen van ware hard en korrelig als het bodybuilding van lichaamsbouw komt. Absoluut, zijn er andere steroïden die deze trekken ook dragen maar niets aan de graad van trenbolone-Acetaat en zelfs wanneer andere steroïden samen worden gestapeld zullen zij sterk niet het effect zo en uitgesproken zoals Tren verstrekken.

 

Trenbolone-acetaat Cycli & Dosissen:

 

Ongeacht het type van cyclus of bestemming zal vinden het meest 6 weken van trenbolone-Acetaat gebruik om het minimale tijdsbestek met 8 weken te zijn die veel meer optimaal zijn. U kunt het voor langere periodes gebruiken maar 12 weken zullen over het algemeen al Trenbolone zijn iedereen ooit zal willen en voor ervarener gebruikers zou moeten worden gereserveerd die begrijpen hoe hun lichaam reageert. De sterke meerderheid van trenbolone-Acetaat gebruikers zal over het algemeen 50mg elke andere dag om enkel over perfect, met 100mg vinden te zijn elke andere dag die het goede doseren voor een meer gevorderde atleet en een gebruiker, vooral één die meer van een bodybuilding typelichaamsbouw zoeken zijn. Voor hogere einddosissen zullen wat elke dag zo hoog verkiezen te gaan zoals 100mg maar de meesten zullen nooit dit bedrag vergen en als zij doen wordt zulk een bedrag het best gediend tegen het eind van een bodybuilding wedstrijd prep cyclus en een dieet in uiteindelijke hardheid te brengen.

 

U zult vinden goed trenbolone-Acetaat stapels met enkel over een andere anabole steroid denkbaar maar als er om het even wat zijn u het met het zou moeten stapelen bent één of andere vorm van exogeen testosteron; de vorm van testosteron is niet, snakken esters van belang, zijn de korte esters en de mengsels al absoluut boete. Vele individuen kunnen Cytomel ook vinden om een nuttige toevoeging te zijn aan een Trenbolone-stapel aangezien het hormoon lichtjes natuurlijke t-3 niveaus zal verminderen. Nr, deze toevoeging is in geen geval absoluut moet maar het kan sommige nuttige voordelen opleveren terwijl vooral het op dieet zijn.

 

Zodra uw cyclus beëindigt en u gaat in u Postcyclustherapie (PCT) in als de cycluseinden met trenbolone-Acetaat en alle andere steroïden van een kleine estervorm zijn u met uw PCT in een paar korte dagen zult kunnen beginnen. Dit geeft trenbolone-Acetaat een voordeel over trenbolone-Enanthate, voor als de Enanthate-versie u zou moeten werd gebruikt ongeveer 2 weken wachten alvorens PCT begon. Herinner me, spoediger kunnen wij onze PCT beginnen beter van wij zal zijn, in termen van gehouden aanwinsten en onze algemene gezondheid.

 

Specificaties (coa en hplc):

coa

Tests

Analysenorm

Resultaten

Identificatie

Ben in overeenstemming

Ben in overeenstemming

Absorbering

≤0.30%

Ben in overeenstemming

Specifieke Omwenteling

+39°~ +43°

+39.5°

Chromatografiezuiverheid

Ben in overeenstemming

Ben in overeenstemming

17α-isomeer

≤0.50%

0,40%

Organische Vluchtige Onzuiverheden

Ben in overeenstemming

Ben in overeenstemming

Verlies bij het Drogen

≤0.50%

0,32%

Residu op Ontsteking

≤0.10%

0,01%

Analyse

97~101%

99.02%

Conclusie

Ben in overeenstemming zijn met USP31-Norm

hplc

De injecteerbare Anabole Steroid Trenbolone Acetaat 100MG van Finaplix revalor-H Tren per ml 1

 

 

Verwante producten:

 

Verbeteren het Bodybuildings Steroid Poeder/het Poeder van het Grondstoffenhormoon/Spier Steroid Poeder:

Trenbolonebasis

CAS: 10161-33-8

Trenboloneacetaat (Finaplix)

CAS: 10161-34-9

Trenbolone enanthate (Parabolan)

CAS: 472-61-546

Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl

CAS: 23454-33-3

Methyltrienolone (Metribolone)

CAS: 965-93-5

 

Contactgegevens
RawsGear Manufacturer

Contactpersoon: Cameron

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)