RawsGearfabrikant

Specialiseer me in anabole steroïden, lichaam-bouwende supplementen en Steroid Hormoon Ruw Poeder

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenTestosteron Steroid Hormoon

Poeder van het Testosteronenanthate van het testosteron Steroid Hormoon met de Veilige levering van 100%

Certificaat
China RawsGear Manufacturer certificaten
China RawsGear Manufacturer certificaten
Zoals gebruikelijk, bent u bovenop zaken met professionalisme. Dank u voor de snelle dienst. Kijk daarna fwd aan.

—— Milton Rojas

De kwaliteit is sooostal terwijl de orde van uw kerels deze jaren, het kwaliteit verbaast, zal ik nooit mijn broncos. veranderen het me goed terugkoppelt! brengt!

—— Alex Clinton

Ik ben online Chatten Nu

Poeder van het Testosteronenanthate van het testosteron Steroid Hormoon met de Veilige levering van 100%

China Poeder van het Testosteronenanthate van het testosteron Steroid Hormoon met de Veilige levering van 100% leverancier
Poeder van het Testosteronenanthate van het testosteron Steroid Hormoon met de Veilige levering van 100% leverancier Poeder van het Testosteronenanthate van het testosteron Steroid Hormoon met de Veilige levering van 100% leverancier Poeder van het Testosteronenanthate van het testosteron Steroid Hormoon met de Veilige levering van 100% leverancier

Grote Afbeelding :  Poeder van het Testosteronenanthate van het testosteron Steroid Hormoon met de Veilige levering van 100%

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: GMP,SGS,ISO,KOSHER
Modelnummer: 315-37-7

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10g
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Zeer discreet of zonodig
Levertijd: 4-6 het werkdagen
Betalingscondities: WesternU, MGram, T/T, Bitcoins
Levering vermogen: 500KG/Month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Testosteron Enanthate Categoty: Testosteronsteroïden
Analyses: 99.08% Verschijning: Wit aan geelachtig wit kristallijn poeder
Half afgewerkte Olievloeistof: 250mg/Ml testosteron Enanthate Whatsapp: +8618186204104
Hoog licht:

testosteron anabole steroïden

,

De Steroïden van testosteronniveaus

 

Poeder van het Testosteronenanthate van het testosteron Steroid Hormoon met de Veilige levering van 100%


Snelle details
 
Drugnaam: Testosteron Enanthate
Drugklasse: Anabole/androgene steroïden
Gemeenschappelijke merknamen: Testoviron 250, Cidoteston, Testosteron Enanthate
Gemeenschappelijke drughoeveelheid: Injecties: 250mg/ml

Poeder van het Testosteronenanthate van het testosteron Steroid Hormoon met de Veilige levering van 100% 0

 

Gebruik en efficiënte waaier:
Toepassingen: de massabouw, de sterktebouw, dieet
Anabole componenten: sterk
Androgene componenten: sterk
 
Dosiswaaier en duur van gebruik:
Beginners: 250-500mg om de 7 dagen
Hobby: 500mg om de 5 dagen
Professionele waaier: 1000-2000mg per week
Vrouwen: geadviseerd niet
Toepassingsperiode: 12 weken tot één jaar
Het actief-leven: 8 dagen
Drugklasse: Androgene/Anabole Steroïden (voor injectie)
Gemiddelde Gemelde Dosering: Wekelijkse mensen 200-1000mg.
Acne: Ja
Waterbehoud: Ja, hoge wegens oestrogeenomzetting
Hoge Bloeddruk: Ja, normaal wegens het behoud van hoogwater/electrolyte
Levergifstof: Laag in vermelde dosering
Aromatisatie: Ja, hoog
DHT-Omzetting: Ja, hoog
Vermindert HPTA-Functie: Ja, hoog
 

Productomschrijving:


Het testosteron is de koning van alle massabouwers en met deze bedoeling is ook vrij rendabel. Het werkt goed of alleen of gestapeld om een grote het ophopen cyclus tot stand te brengen. Het heeft zeer riskant van bijwerkingen toe te schrijven aan zijn omzetting in DHT en heeft het potentieel om oestrogeen te vormen, die gynecomastia veroorzaken. Deze kenmerken veroorzaken het ook om dergelijke uitstekende massa de bouwtendensen te hebben. wegens sommige overkantgevolgen, zoals waterbehoud, kan het niet zijn alleen het best gebruikt voor magere massaaanwinsten, maar met het ophopen komt de toevoeging van heel wat spier evenals sommige aanwinsten in vet en watergewicht. Dit is typisch en een natuurlijk deel van het verbeterde het ophopen van de bodybuilder regiment.
 
Het testosteron enanthate is langdurige één enkele estersteroïden. Het is 7 koolstof in lengte. Wat dit betekent, is dat meer van het gewicht van de steroïden testosteron in tegenstelling tot estergewicht is. Wanneer het nemen van een hoeveelheid van geëstrificeerde steroïden, is het totale gewicht een combinatie van zowel het estergewicht als de steroïden. Dit gezegd zijnde, hebben de langere esters zoals cypionate meer estergewicht (wegens het is de 8 koolstoflengte), en minder algemeen steroid gewicht. Om deze reden, enanthate over cypionate de voorkeur hebben. Sustanon heeft steroid gewicht.
 
500 mg enanthate heeft meer vrij gebaseerd testosteron dan 500 mg cypionate en 500 mg sustanon heeft meer dan één van beiden. Nochtans, wegens de onregelmatige versie van sustanon en de behoefte vaker inspuiten om volledig voordeel van het propionaat en phenylpropionate de esters te nemen en daardoor volledige versie van de steroïden zelf te maken, of enanthate of cypionate betere keuzen voor het eerst gebruiker zal zijn, die waarschijnlijk stabiele bloedniveaus van de steroïden zal willen handhaven terwijl het minimaliseren van injectiefrequentie.
 
Een lange ester van het acterentestosteron zal voor uw het ophopen behoeften zeer nuttig zijn, en enanthate is een product dat daar eenvoudiger is dan enkele andere steroïden. Om niet te zeggen is het zonder zijn aandeel complicaties, maar het is een goede keus, vooral voor die nieuw aan het verbeterde bodybuilding. Het beëindigen van het product is geen optie voor het geval dat de bijwerkingen voorkomen, omdat het deze te sterk verspreide bijwerkingen zal blijven verergeren perioden toe te schrijven aan de lange lengte van actie van deze steroïden (3-4 weken). De assistentdrugs zoals nolvadex, proviron, clomid en HCG kunnen, zowel tijdens cyclus als postcyclus helpen helpen natuurlijke testosteronproductie herstellen. Het testosteron enanthate aromatiseert lichtjes meer dan sustanon, maar wanneer het gebruiken van of drug, zou men vertrouwd met anti-oestrogenen zoals nolvadex moeten zijn of clomid en één van hen gebruiken wanneer de symptomen van gyno voorkomen.
 
Zij die prostate problemen of zij hebben die gevoelig zijn voor gyno (bijvoorbeeld, hen die een geval van gyno tijdens puberteit) ontwikkelden, en zij die voor vrouwelijke patroon vette stortingen gevoelig zijn zullen willen verzekeren de anti-oestrogenen op hand tijdens cyclus zijn voor het geval dat gyno met elkaar in verband bracht de bijwerkingen zich voordoen. Als algemene regel van duim, zult u altijd nolvadex op hand willen houden - maar duidelijk, is het belangrijker als de risico's van deze bijwerkingen hoger zijn dan normaal (afhankelijk van de gebruiker en zijn of haar genetische neiging).
 
Als een ander testosteron, enanthate onderdrukte HPTA-functie. Clomid of nolvadex is belangrijk om postcyclus te hebben om normale testosteronfunctie binnen een redelijke hoeveelheid tijd te bevorderen. U kunt ook HCG tijdens uw cyclus willen gebruiken, maar dit is kwestie van persoonlijke voorkeur, aangezien velen vinden zij postcyclus zullen kunnen terugkrijgen en niet vinden het voordeel van HCG de kosten waard is. Normalisatie van natuurlijke functies die tijdens cyclus werden onderdrukt en het testosteronproductie gewoonlijk zonder het gebruik van HCG voorkomt, maar in een trager tempo dan als het werd gebruikt. Als om het even wat in het leven, is er geen waarborg van volledige terugwinning, maar het zou een zeldzaam geval zijn als het niet gebeurde.
 
Injectieinformatie:


De wekelijkse totaal van 250-1000mg-weekblad worden vaak gebruikt, en meer soms voor de hoogst gevorderde atleet. wegens de vrij lange halveringstijd van enanthate (4-5 dagen), worden de injecties gewoonlijk beheerd tweemaal per week. Dit zal stabiele bloedniveaus om toelaten worden gehandhaafd. Wanneer het niveau van steroïden neer vermindert, wordt een nieuwe injectie gemaakt, vrij houdend alles niveau. Dit is in tegenstelling tot sustanon, die frequentere injecties voor hetzelfde effect vereist. Voor een eerste cyclus, zou 500mg alleen van testosteron enanthate, schot twee keer wekelijks (Maandag en Donderdag bijvoorbeeld), 10 weken samen met standaard postcyclustherapie voor goede aanwinsten zeer volstaan.
 
Bijwerkingen:


De bijwerkingen zoals waterbehoud komen gewoonlijk voor wanneer het gebruiken van testosteron enanthate. Gyno, het verhoogde tempo van de haargroei, de achteracne, de verhoogde bloeddruk, en de aggressiviteit, zowel in de gymnastiek en uit, zijn mogelijk wanneer het gebruiken enanthate. De lever is gebruikelijk aan verwerkingstestosteron, zodat is de levergiftigheid normaal geen zorg behalve bij uiterst hoge dosissen.
 
Het stapelen en gebruik:


Als beste beschikbare massabouwer, stapelt het testosteron goed vrijwel alles en kan ook alleen met hoge niveaus van succes worden gebruikt. wegens de langere halveringstijd van testosteron enanthate, kan een dosis 500mg per week gebruikte voor het eerst gebruiker zijn voor een periode van 10 weken met zeer goede resultaten. Stapelen van mondelinge steroïden op een eerste cyclus wordt over het algemeen beschouwd als uneccessary, omdat het onmogelijk is om de ontvankelijkheid van uw lichaam te meten en aan de individuele steroïden die te bepalen worden gebruikt welke degenenoorzaak die bijwerkingen. Voor de meer gevorderde atleet, zijn de dosissen 500-1000mg van enanthate ook uitstekend voor het creëren van duidelijke resultaten binnen een 10 weekperiode. De meer gevorderde atleten zullen vaak testosteron met dianabol, primobolan deca-durabolin, of equipose stapelen om een krachtige massa de bouwstapel te creëren.
 
Alle testosteron aromatiseren, en enanthate is geen uitzondering. De steroid gebruiker zou vertrouwd met anti-oestrogeensamenstellingen zoals nolvadex moeten zijn en clomid en hen houden op hand tijdens cyclus voor het geval dat de symptomen van gyno zich voordoen. De verhogingen van watergewicht en vet gewicht zouden moeten worden verwacht, en de mogelijkheden van gyno zijn altijd daar wanneer het gebruiken enanthate.
 
De standaard postcyclustherapie die uit bestaan zou of nolvadex of clomid moeten plaatsvinden nadat de cyclus over is.


Ons bedrijf kan vele producten van uitstekende kwaliteit leveren.
 

Productlijst van Hoogste Steroïden

Testosteron Ruw Poeder

Testosteron 58-22-0

Testosteron Undecanoate 5949-44-0

Testosteronacetaat 1045-69-8

Testosteronpropionaat 57-85-2

Testosteron Cypionate 58-20-8

Testosteron Isocaproate 15262-86-9

Testosteron phenylpropionate 1255-49-8

Testosteron Enanthate 315-37-7

Methyltestosterone 65-04-3

Testosteronmengsel (Sustanon 250)

Clostebolacetaat (Turinabol) 855-19-6

Mesterolone (Proviron) 1424-00-6

Fluoxymesterone (Halotestin) 1424-00-6

1-testosteron 65-04-3

Testosteron decanoate 5721-91-5

 

Nandrolone Ruw Poeder

Nandrolone 434-22-0

Nandrolone Decanoate (DECA) deca-Durabolin 360-70-3

Nandrolone Phenylpropionate 62-90-8

Nandrolonepropionaat 62-90-8

Nandrolone Cypionate 601-63-8

Nandrolone Undecanoate 862-89-598

Stanolone (Androstanolone) 521-18-6

Mestanolone 521-11-9

Trenbolone Ruw Poeder

Het Carbonaat Parabolan 23454-33-3 van Trenbolonehexahydrobenzyl

Methyltrenbolone (Metribolone)

965-93-5

Trenboloneacetaat Finaplix 10161-34-9

Trenbolone enanthate 10161-34-9

Trenbolonebasis 10161-33-8

Tibolone 5630-53-5

Trestolone 3764-87-2

Trestolone 3764-87-2

Anti-oestrogeen

Letrozole Femara 112809-51-5

Tamoxifencitraat Novadex 54965-24-1

Clomifenecitraat Serophene 50-41-9

Anastrozole Arimidex 120511-73-1

Exemestane Aromasin 107868-30-4

 

De Verhoging van het mensengeslacht

Tadalafil (Cialis) 171596-29-5

Sildenafil (Viagra) 139755-83-2

Vardenafil (Levitra) 224785-91-5

119356-77-3

Best-sellers

T3 het natrium Cytomel 55-06-1 van Na Liothyronine

Oxymetholone (Anadrol) 434-07-1

Oxandrolone (53-39-4) Anavar

Stanozolol (winstrol) 10418-03-8

Stanolone 521-18-6

Metandienone Dianabol 72-63-9

Dextromethorphanhydrobromide 125-69-9

Gamma-Butyrolactone 96-48-0

Methenoloneacetaat 434-05-9

1,3-Dimethylpentylamine 105-41-9

Methenolone Enanthate 303-42-4

Boldenone Undecylenate EQ 13103-34-9

Drostanolonepropionaat 521-12-0

Drostanolone Enanthate 472-61-145

Yohimbinewaterstofchloride 65-19-0

 

Kunnen de het hormoon steroid poeder en injecties voor u professioneel worden verstrekt.

 

Contactgegevens
RawsGear Manufacturer

Contactpersoon: Cameron

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)